| lunarwolf a întrebat:

Salut.
Spuneti-mi si mie mai multe retete de salata.
Dar sa nu fie foarte complicate si fara extrem de multe calorii. Gen de regim. [ imi place pestele, deci daca stiti ceva gustos si sanatos din peste, nu ezitati sa adaugati.hee hee]

Poate va dau fundita.hee hee

5 răspunsuri:
| candyc a răspuns:

Pai in primul rand poti face o salata orientala ( cartofi, ceapa, ou fiert, masline ) e foarte usor de facut sau tinand cont ca iti place pestele poti face o salata normala cu ( castravete, rosie, ceapa, ardei,) si ton este foarte buna... daca vrei sa-ti spun si cum se prepara... funda?

| etudor a răspuns:

O salata cu TON-conserva. Un castronel de salata verde curatata,spalata si rupta/taiata cu cutit/o ceapa rosie mai mare /sau doua potrivite /taiata in doua si apoi iar in doua:deci in patru si apoi fiecare in feliute,un manunchi de patrunjel verde crud,cel mai crud posibil,tocat fin, o conserva de ton in ulei, de preferat nemaruntit, ulei de masline si otet balsamic.Toate se amesteca bine cu mana si se lasa 10-15 minute sa se intrepatrunda aromele. Eu o servesc fara sare dar nu i se simte lipsa. Poti pune daca vrei.Se poate consuma si fara paine.O poti manca si seara la cina. Ajuta si la slabit iar ceapa iti da un somn linisitit. Sa ai pofta!

| lunarwolf explică:

Vreau mai multe idei, va rog.

Multe chestii exotice, de vara. happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate ne dai funda? Lasă traficul de influență!
http://forum.slabute.ro/retete-dietetice-salate/
Pa, pa.

| lunarwolf explică:

Era ceva la misto 'poate va dau fundita'. De-asta am pus 'hee hee'.

Whatever.
Daca nu pui asta la sfarsit, nimeni nu se inghesuie sa iti raspunda.happy