Poti sa pui in loc de amidon faina de grau. Are acelasi rol. Amidonul e tot din bobul de grau Astept o "fundita" de tort
Am uitat sa specific: in cazul tau fiind vorba de tort, adica la preparare pui faina, amidonul poti sa-l ignori din reteta. Merge si fara.
Amidonul are rol de intaritor si face ca aluatul sa fie mai tare, nu se poate inlocui in totaliate cu faina, nu ar avea acelasi efect.
Amidonul alimentar este la fel ca si praful de copt? Trebuie pus praful de copt deoarece el este cel care face sa creasca coca in cuptor. Mai poate fi inlocuit si cu bicarbonat(1lingurita) stins cu putin otet.Nu cumva amidonul era indicat la crema?
Draga mea. dar cine te a invatat sa folosesti amidon la tort sau ce reteta ...cu amidon. Sincer as vrea sa stiu, sunt maritata de 28 de ani deci am gatit si am facut torturi la viata mea. Am 2 copii, deci sunt oarecum gospodina, dar asa ceva la tort nu am auzit. Da-mi reteta si mie, asa, sa stiu.
anonim_4396 întreabă: