| liubasha93 a întrebat:

am nevoie de ajutor. Zilele urmatoare e ziua mea si nu fac sarbatoare mare,asa doar niste prieteni apropiati. Insa am ramas in pana de idei,vreau sa fac o lasagna si acolo un platou de cirnat si ceva cascaval, si nste ciuperci umplute cu carne (foarte bune happy ), insa mai departe am ramas fara idei.Nu vreau sofisticat nimic si nici multe bucate,asa ceva simplu, rapid si gustos.Imi da cineva ceva ideii. Va rog mult. Am cautat pe net insa imi da atit de multe si nu stiu de unde sa aleg si ce sa aleg....mersi. Funda...

Răspuns Câştigător
| Msh13 a răspuns:

Poti opta pentru un aperitiv format din rosii,castraveti,cascaval sau branza, masline, salam, muschi de porc iar ca fel principal ceva mai consistent, un gratar de exemplu, niste carnatii, pulpe de pui, muschi de porc, carnati subtiri picanti (incolaciti pe bete de frigarui ) + o salata de vara(rosii, castraveti, ceapa si salata) sau o salata din varza cruda cu piper. sper ca ti.am fost de folos. funda?kiss

3 răspunsuri:
| StefanIntrebare a răspuns:

Http://cookyourpet.com/ site de gatit. Apasa pe caine sau pe pisica pentru a incepe. Da pe bara aia de sus dupa si apasa pe Pet Recipes. Sper ca te-am ajutat. Funda te rog! Multumesc

| Cimped a răspuns:

Salut,

Poti incerca sa faci oua umplute:
http://gourmandine.ro/retete-aperitive/oua-umplute/

La multi ani!

| Andreea_Adam_1993 a răspuns:

Da este adevarat cum a zis TPU care a primit funda dar pe langa acesta mai poti adauga si o bautura revigoratoare in compozitie vei adauga :

2 lamai stoarse inmultite cu apa le torni in pahar le amesteci bine apoi adaugi 2 linguri de zahar si apoi, iar amesteci dupa care vei mai adauga si un strop de sirop apoi o adaugi la incalzit si o poti decora cu frisca si capsuni

SPER CA TI_AM FOST DE FOLOS

pofta buna!winking