Cred ca ai intr-adevar intoleranta la peste.
Din pacate nu prea ai ce sa faci, decat sa renunti la peste. Poti incerca insa diverse tipuri de peste in cantitati mici. Unii oameni au intoleranta numai la anumite tipuri.
De asemenea, ai putea incerca sa verifici si alimentele pentru a vedea care contin ulei de peste sau urme peste. S-ar putea uneori sa te trezesti ca dupa ce ai mancat ceva ce nu avea legatura cu pestele sa iti faca rau doar pentru ca s-a folosit ulei de peste.
E posibl sa fie de la alte alimente ce le-ai mancat sau sa ai intoleranta la peste, mama mea are asa ceva
Eu numai mananc peste cu oase, de cam un an si ceva, in schimb mananc peste fara oase, sau cu oase care se topesc in gura Mi sa infipt un os in gat, de atunci mam dracuit ca numai mananc peste cu oase care ma pot 'rani' Fiecare cu ale lui, fiecare organism e diferit. Poti incerca alta 'rasa' de peste :p
Nu stiu ce a cauzat treaba aia dar stiu cum poti manca pestele: incearca cate putin pana te obisnuiesti cu gustul si apoi nu o sa mai vomiti asa am facut si eu cu unele alimente