| Mandeliu a întrebat:

Am o mare problema inca din copilarie.Nu suport sa mananc pestele! Ultima oara cand am mancat peste am mancat,n-am avut nimic, era bun. Dupa 2-3 ore ma duc la baie.Ma apuca o diaree ingrozitoare.Am "dat tot afara" si dupa ma duc sa ma culc.Ma apuca din nou,merg la baie,dar de data asta,pe langa faptul ca eram pe veceu, am si vomitat in timp ce faceam treaba mare.In ziua aceea nu am mancat mai deloc.Intodeauna cand am mai mancat peste m-am simtit rau. Vreau sa precizez ca intamplarile astea s-au intamplat cu ani in urma.Intrebarea mea este:Ce a cauzat diareea asta urata si pot sa infrunt simptomele descrise mai sus si sa mananc peste linistit?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Cred ca ai intr-adevar intoleranta la peste.
Din pacate nu prea ai ce sa faci, decat sa renunti la peste. Poti incerca insa diverse tipuri de peste in cantitati mici. Unii oameni au intoleranta numai la anumite tipuri.
De asemenea, ai putea incerca sa verifici si alimentele pentru a vedea care contin ulei de peste sau urme peste. S-ar putea uneori sa te trezesti ca dupa ce ai mancat ceva ce nu avea legatura cu pestele sa iti faca rau doar pentru ca s-a folosit ulei de peste.

3 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

E posibl sa fie de la alte alimente ce le-ai mancat sau sa ai intoleranta la peste, mama mea are asa ceva happy

| Liviu a răspuns:

Eu numai mananc peste cu oase, de cam un an si ceva, in schimb mananc peste fara oase, sau cu oase care se topesc in gura happy Mi sa infipt un os in gat, de atunci mam dracuit ca numai mananc peste cu oase laughing care ma pot 'rani' straight face Fiecare cu ale lui, fiecare organism e diferit. Poti incerca alta 'rasa' de peste :p

| Cristi1241 a răspuns:

Nu stiu ce a cauzat treaba aia dar stiu cum poti manca pestele: incearca cate putin pana te obisnuiesti cu gustul si apoi nu o sa mai vomiti asa am facut si eu cu unele alimente