Secretul este un "Manual milk frother". adica un batator de lapte manual, sa faca spuma. eu am unul de la Lavazza, iese o spuma-crema meseriasa. Se foloseste lapte cald, nu fierbinte, si se bate viguros 1 minut folosind manerul atasat la capac, ce are un disc/sita atasat. Apoi se bate de tablia mesei recipientul, si se toarna fluid, intr-o miscare liniara, in ceasca, sa iasa imprime-ul in forma de inimioara... adauga si un strop de zahar brun si o picatura de spiced rum in lapte, e o feerie.
Uite un link, dar exista si frother de inox, nu numai de sticla, eu de ala am:
http://www.bodum.com/gb/en-us/shop/detail/1446-01/
Poti incerca cu frisca lichida. Mie mi-a iesit cu frisca lichida, nebatuta... Si cafea, nu am folosit la ibric, ci ness. Sa incerci ca si tie o sa-ti iasa. Poti, de asemenea, sa faci modele cu frisca batuta si cafea solubila + topping de ciocolata
awspam întreabă: