| EduardEdy1 a întrebat:

am vazut mai multi tipi care fac,, Latte Art,, si as vrea si eu sa fac sau cel putin sa incerc dar nu stiu cum sa fac laptele acela mai gros. acele ce se pune peste cafea... am incercat cu abur dela dar la un moment dat incepe sa fiarba nici decum sa se ingroasa. astept raspunuri. ofer funda!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Vezi si aici ceva,
caffetabiet.ro/fermecati-de-latte-art/
Pa,pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretul este un "Manual milk frother". adica un batator de lapte manual, sa faca spuma. eu am unul de la Lavazza, iese o spuma-crema meseriasa. Se foloseste lapte cald, nu fierbinte, si se bate viguros 1 minut folosind manerul atasat la capac, ce are un disc/sita atasat. Apoi se bate de tablia mesei recipientul, si se toarna fluid, intr-o miscare liniara, in ceasca, sa iasa imprime-ul in forma de inimioara... adauga si un strop de zahar brun si o picatura de spiced rum in lapte, e o feerie.
Uite un link, dar exista si frother de inox, nu numai de sticla, eu de ala am:
http://www.bodum.com/gb/en-us/shop/detail/1446-01/

| miamia1 a răspuns:

Poti incerca cu frisca lichida. Mie mi-a iesit cu frisca lichida, nebatutahappy... Si cafea, nu am folosit la ibric, ci ness. Sa incerci ca si tie o sa-ti iasa. Poti, de asemenea, sa faci modele cu frisca batuta si cafea solubila + topping de ciocolatahappy