| Sp33dster a întrebat:

Cand laptele de capra s-a inchegat, il amestec dar zerul imi iasa albicios si iese foarte putina branza.La 10 L lapte inchegat, iese 1 kg branza.Cate ore se lasa la inchegat laptele de capra?
Cine raspunde, dau funda.Mersi frumos

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici un link despre cum poti face branza din lapte de capra.http://codrudepaine.ro/......at-cheese/ citeste tot cu atentie, daca nu vrei sa pui otet si vrei sa stranga mai bine branza, poti cumpara cheag praf de la magazine, citesti cu atentie doza care scrie pe plicul de cheag, nu pui mai mult sau mai putin. incearca mai intai metoda scrisa pe net,

| LIN2010 a răspuns:

Daca vrei sa cresti cantitatea de branza trebuie sa folosesti cheag(agent de inchegare). Retete sunt multe dar eu recomand sa faci mai multe incercari si sa-ti realizezi propria reteta, care-ti place tie este si cea mai buna.Respecte si succes

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Il lasi pana bagi lingura in el si vezi daca e gelatinos asa. De obicei cam 1 ora.
Cel mai bine e sa il inchegi cu cheag natural! happy

| faima a răspuns:

Ooooooooooo habar n-am.

Întrebări similare