Buna!
SOS NAPOLITAN PENTRU PASTE
Ingriedente: o ceapa tocata marunt, 2 catei de usturoi pisati, 1 telina verde tocata marunt, 400 g de rosii din conserva tocate, 2 linguri de bulion, o lingurita de zahar.
Preparareupa ce se curata ingriedentele pentru acest sos, se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute.Se adauga celelalte ingriedente.Se acopera dupa ce a dat in clocot si se fierbe sosul la foc mic 1 ora.
Pofta mare!
Te pup!
Multumesc frumos, m-am cam saturat de solul bolonez si cel milanez
Buna. Ma gandesc ca de preparat stii cum, nu? Eu de cele mai multe ori fac un sos normal ( sos de rosii) la care adaug putina apa si vin ( cam un pahar de vin, mai potrivit), ceva picant ( poti folosi Ketchup picant sau ardei iute )si bineinteles, condimente.( aici intra si o lingurita de zahar)
Pofta buna.
Nu stiu daca iti place dar poti face cu peste (conserva). Daca gasesti conserva de peste, fara oase si prajesti in ulei impreuna cu putin suc de rosii, ketchup si putin piper ... depinde ce preferi
*nu, nu imi bat joc de tine, e chiar foarte bun
danadanutza10 întreabă:
LisaJulie întreabă: