| HeadGeneral a întrebat:

de curand mi-am cumparat un raid electric lichid, am camera de 24 metri patrati, am priza intr-un colt jos dupa urmeaza usa pe care o tin mereu deschisa, mai am si un prelungitor in mijlocul camerei. Intrebarea este daca tin usa deschisa tot lichidul se va duce in hol sau va ramane si la mine in camera si daca ar mai fi ok da bag aparatul in prelungitorul din mijlocul camerei unde mai am si xbox-ul, pe cutie spunea ca nu ar fi bine sa il bag in prelungitoare si sa nu mai am nimic in priza de langa el. M-ar afecta cu ceva daca bag in prelungitor?

Răspuns Câştigător
| Love4Music a răspuns:

Nu e bine sa il bagi in prelungitor ca nu mai sta in pozitie verticala.
Lichidul acela nu curge, are garnituri si nu scapa daca il intorci. Sfatul meu e sa il ti aproape de tine, max 1m depărtare. Astfel cand vine tantarul sa te muste trece prin acel lichid si il ameteste si tu scapi nemuscat. Altfel risti sa nu isi faca efectul.

| darrio2007 a răspuns (pentru Love4Music):

„Trece prin acel lichid". Ce dragut! Parca ar fi in Cosmos unde lichidul pluteste.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E bine sa il tii in priza din perete. Prin incalzire lichidul se evapora lent iar mirosul se va imprastia in camera.

| HeadGeneral explică (pentru darrio2007):

E d-ala fara miros

| darrio2007 a răspuns (pentru HeadGeneral):

Ok. Oricum omoara tantarii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca functioneaza in prelungitor ca nu sta in pozitia care trebuie