Astea sunt ingredintele. Plus o felie de paine neagra!
Intr-un lighean amesteci aceste ingredinte peste care torni apa fierbinte.Amestici bine, torni intr-un borcan borcan mare peste care torni apa fiebinte, acoperi cu farfuriuta si invelesti intr-un prosop si lasi la cald.In cateva ore ar trebui sa se separe.Tragi in sticle cam cat folosesti o data.Sau daca ramane competezi ca sticla sa fie mereu plina. Oricum le pui la rece.Peste maglavaitul ala mai merge pus cel putin odata apa fiebinte.Va fi la de acru.
La a treia utilizare opresti intr-o galetusa doua -trei polonice de amestec. Alea sunt hustele.Si le pui la frigiArunci restul, speli borcanul si repeti procedura cand este nevoie.
Mereu sa iti opresti aceste huste, nu arunca tot.
Mulțumesc frumos! E prima oara sa incerc.
Succes!
Cand eram mici, mama fugea dupa sa ne traga de urechi, numai asa se inacrea borsulsi trebuia sa ne suparam!
Mersi de funda!
KiraKya20 întreabă: