Vrei sa vomiti si nu stii cum? In ultimii ani nu am mai gasit mezel care sa poata fi utilizat la gatit. Doar daca ai pe cineva la tara care face mezeluri in conditii normale si cu ingrediente normale.
Eu am in oras un magazin (Marisan) care face un mezel destul de bun si pe care l-au mai folosit parintii mei la omleta si e bun.
Sa ne zici si noua ce contine. Nu de alta, dar daca vrei o omleta de bun simt, poti sa o faci cu ciuperci sau ceapa. Sau, cel mai de bun simt, cu marar si atit.
Eh. ceva mai asa de seara, omleta, sare, piper, vegeta si salam Ah, sa nu uit de Rosii.
Gizas. Vegeta, adica rahat de-ala cu 90% sare, glutamat din belsug si urme de plante uscate? Ai tai cum mai traiesc? Au cate 100 de kile+ de caciula si se pling ca i-a batut dumnezau cu cardiovascultare si un ulcer mic, ceva, sau inca nu?
Din ce am citit tu esti genul de persoana nesuferita, omul a intrebat pur si simplu cum poate face o omleta, nu e problema ta daca parintii lui au 100 de 'kile' sau daca au probleme cardiovasculare, daca nu il poti ajuta vezi'ti de treaba ta, te comporti de parca ai o viata de *** (scuza-mi vorba) si vrei sa-ti versi necazul pe altii.
Gresit, am o viata ok. Nu de vis, dar mai buna decit multi alti compatrioti de-ai nostri. Poate tu esti genul pe care il doare in dos de aia din jur si care nu a incercat vreodata sa gindeasca la un nivel superior, insa eu nu sint. E problema mea daca parintii lui au probleme cardiovasculare si el le va calca pe urme fiindca maninca timpenii, fiindca asistenta aia medicala de la stat e limitata. In loc sa fie fonduri sa iti faci tu o analiza ca lumea sau sa iti duci copilul la un consult periodic, se vor folosi fondurile pentru idioti care nu au habar si nici nu vor sa invete ce si cum sa manince ca sa nu crape ca niste bile de osinza.
Folosesti reteta snitelului de pasare! Bati 2 oua, pic de faina alba (pesmet), sare si piper si sa bagi felii de salam si sa-l intorci bine pana ce va fi imbracat si sa-l pui la tigaie in ulei incins! Pofta buna!
Pui bucatelele de salam in tigaie pana se prajesc un pic zbati ouale le pui peste salam si astepti sa se rumeneasca si gata
Grigore1239 întreabă: