Bună! Din păcate acel scris sau poza de pe tricou nu se pot scoate, daca incerci cu fierul, topesti plasticul si il poti gaurii, unicul lucru daca nu i ti place tricoul il dai cadou, sau il arunci, acele tricouri imprimate sunt facute cu aparate speciale, si sunt rezistente la spalat, de aceea nu le poti indeparta decat cu foarfeca.
Din ce vad eu graba nu te lasa sa vezi nici situatia, nici gramatica limbii romane, nici rubrica la care s-ar potrivi intrebarea ta. Dar sa presupunem ca ai vrea sa faci sex cu tricoul asta ( pe tine) si ai vrea sa fie impecabil. Trebuie sa intelegi ca ai facut un compromis cumparandu-l de la second hand si trebuie sa accepti in pret si neajunsurile. Apoi daca nu se ia pata sau scrisul de ce nu incerci, simplu o solutie pentru pete ce se aplica local inaintea spalarii fara sa rupi tricoul. Iar pe viitor pentru o partida de sex mai buna... incearca o evaluare mai corecta a bugetului tau, poate nu-i momentul sa achizitionezi un tricou... roz
Ai scris mult si prost.
Cu soluție de spălat vase. Aplici pe pata și imediat speli ușor cu un burete. Garantat se rezolva.
Buna! Vand haine, accesorii, pantofi, tot ce am prin dulap si in general tot ce am prin casa si nu imi mai trebuie in stare foarte buna si la preturi accesibile. Majoritatea sunt luate din mall, deci sunt de firma. Altele sunt nou-noute, nepurtate. Vreau sa scap de ele cat mai repede deoarece nu mai am pic de loc in casa. Orice iti trebuie, da-mi mesaj in privat si iti trimit poze/video pe whapp sau messenger, raspund la orice detaliu. Livrez oriunde in tara. Am experienta cu clientii de 3 ani.Zi faina!
medenisa întreabă: