| Aky_5030 a întrebat:

Voi face in curand 11 ani si as vrea, ca tot e vara, sa ii fac o micuta surpriza mamei. Ea vine obosita mereu de la servici, si cand ma gandesc ca mai trebuie sa faca si mancare sad si alte chestii vreau cateodata sa o ajut, dar nu prea am cu ce. Asa ca, m-am gandit sa ii fac maine cand vine de la munca o salata si vroiam sa va intreb : aveti cumva vreun ingredient secret care ii da un gust mai " special "?

Răspuns Câştigător
| greencity a răspuns:

Eu cam asa fac salata mea: pun salata, ceapa, castraveti, rosii, ardei. Tai langa cubulete de cascaval si sunca. Dressing se poate face foarte usor din smantana si marar (in caz ca va place).

9 răspunsuri:
| aylin_8497 a răspuns:

AKy, ingredientul special este dragostea si grija pe care o porti fata de mama ra

| aylin_8497 a răspuns:

Aky, ingredientul special de care corbesti este dragostea pentru mama ta

| maradi3 a răspuns:

Aky,spune-i doar atata mamei tale"mami,am vrut sa-ti fac o surpriza pe cand vii, o salata dar...mi s-a ars! Sunt sigur ca mami tau va rade in hohote si va aprecia! Crede-ma, pana si intentia se pedepseste!laughing

| Roメette a răspuns:

Pai.
Salata thinking Hmm

Cu jumatate de ora inainte sa vina te apuci si tai vreo 3 rosii bucati, vreo 2 castraveti. si pui si salata ( de obicei salata se facea cu ridichi, dar daca nu ai pu rosii si castraveti).
Dupa ce le tai. l pui intr-un bol. le amesteci. adaugi peste ulei (1lingura) si putin otet (1lingurita). Amesteci din nou dupa care adaugi sare nu multa. doar sai dea un gust
Apoi o lasi in frigider pana vine mama tawinking

Sper ca te-am ajutat! SUCCES!

Pa, pa

| JustForU a răspuns:

Salut! E frumos ceea ce vrei sa faci...nu stiu ce fel de salata ai dori sa faci.Nu stiu daca este un secret, dar uleiul de masline da un gust putin amar dar foarte revigorant! Iti dau un link cu o reteta a salatei mele preferate.E usor de facut! Multa Bafta!

http://www.e-retete.ro/retete/salata-in-straturi

| Stefy_2584 a răspuns:

Pai...poti sa ii faci o salata greceasca modificata.Prajesti un ou(omleta), tai 2 rosii potrivite, 2castraveti,putin salam,parizer sau feliate, branza pui ulei otet, sare si GATA. Pofta buna!

| Aky_5030 explică:

Multumesc, toate raspunsurile au fost de ajutor si mamei i-a placut salata! big grin

| ale_1873 a răspuns:

Uleiul de masline da cel mai bun gust pricarei salate