Papanasi fierti
1 kg de branza
3 oua
5 linguri faina
5 linguri gris
un praf de sare
8 linguri zahar
pesmet
nuca macinata
nuca cocos
arome
Branza trebuie sa fie proaspata de vaci, o sfarmi ff bine intr-un castron peste care adaugi ouale batute bine cu praful de sare.Amesteci ff bine dupa care adaugi zaharul,aromele,faina, si grisul si amesteci.Pui intr-o cratita mai mijlocie la fiert apa cu sare si o lasi pana incepe sa dea in clocot, dupa care faci din compozitia obtinuta bilute de marime mijlocie carora le dai drumu in apa.Le lasi sa fiarba pana se ridica la suprafata apei dupa care le scoti cu o paleta si le dai prin pesmetul amestecat cu nuca de cocos si nuca macinata.Se pot servi atat calzi cat si reci cu dulceata sau smantana. Pofta buna!
daydreamerbeliever întreabă: