| liviu_3116 a întrebat:

Salut.Va rog spuneti-mi si mie care este cel mai usor mod de a slabi?

9 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nici un aliment în sine nu îngrașă!
Fiecărui aliment i se asociază niște calorii.
Fiecărei activități i se asociază o pierdere de calorii.
Iar un om are nevoie de un număr de calorii în funcție de ce face și de temperatura în care stă!
Energia o ia din hrană.
Dacă omul bagă în el mai multe calorii decât consumă pe un timp mai îndelungat, se îngrașă!
Poți mânca și multă slănină, dacă faci eforturi fizice mari și dacă este și frig și să nu te îngrași!
Deci nici o mâncare „ în sine", nu îngrașă, dar suma a ce bagi în tine nu trebuie să depășească sistematic necesarul, că atunci te îngrași!
Deci dacă ești deștept atunci faci multă mișcare, deci gimnastică și ceva sport!
Asta nu înseamnă că nu poți consulta tabele cu calorii și vorbind cu familia să le explici că tu vreai să mănânci alimente cu un număr mai mic de calorii, cum ar fi fructe și legume șamd!
Poți mânca orice, condiția este legată de suma caloriilor introduse în corp prin alimentație și de câtă mișcare faci!
Dietele sunt prostii!
O dietă bine făcută, pleacă de la vitaminele și microelementele care trebuie să intre în corp și ține seama de vârsta și de afecțiunile persoanei și este făcută de un medic specializat în nutriție și probleme de nutriție.

| Kidd_6010 a răspuns:

Eu nu mananc dupa ora 19:00, 19:30.Fac sport in fiecare zi la mine in casa cate 30-40 de minute, apoi ma cheama prietenii la fotbal, n-am mai mancat dulciuri.Acum 1 saptamana mi-am luat o pereche de blugi care erau mulati si dupa acea saptamana sunt cam larguti! Deci sportul m-a ajutat cel mai mult.
Numai bine si iti doresc succes!

| Valisha18 a răspuns:

Sport+ alimentatie sanatoasa. Mai bine slabesti incet, decat sa-ti slabesti metabolismul si imunitatea. Bea multe lichide, mananca legume, fructe, cereale, lactate si peste. Trebuie sa ai de toate pentru a nu duce lipsa de nimic.

| AFR81 a răspuns:

Cel mai usor este sa te operezi...

| Dema a răspuns:

Eu consider ca este sportul. Prin diete iti strici stomacul si inca nu se stie sigur daca vei slabi. Ocupate cu sportul si nu minca dupa sapte si atunci la sigur vei slabi.
Bafta!

| Fluffinator a răspuns:

Eu zic ca sportul te-ar ajuta cel mai mult. Adica eu asa am slabit. Dietele, in opinia mea chiar nu fac bine. Ai putea sa alergi in fiecare dimineata(alergare usoara). Alergi cat crezi tu de cuviinta dar macar 1-2 km. De asemenea poti sa mergi cu bicicleta. Eu unul faceam cam 20km zilnic cu bicicleta(asta pentru ca vroiam sa slabesc cat mai repede), deci tu poti merge mai putin, si un alt lucru este tenisul nu o sa iti vina sa crezi cat de mult trebuie sa alergi intr-un meci de tenis. Si incearca sa nu mananci dupa ora 6 si sa eviti mancarea fast-food si carnea foarte grasa. Sper ca te-am ajutat.

| Reiatsunami a răspuns:

Operatie estetica.tu stai si altul taie grasimea cu cutitul.

| NoNaMe_9898 a răspuns:

Mai multe fructe si legume, mai mult sport si deloc grasimi. (fara gluma)