Buna! Poti fierbe pastele, in timp ce ele fierb, pune putin ulei la incis (de preferat de masiline, insa e bun si cel de floare soarelui) lasa-le sa se rumeneasca vreo 5 minutele,apoi adauga bulion/sos de rosii si usturoi pisat + condimente (ciupercile isi vor lasa apa si impreuna cu bulionul vor forma un sos minunat.). Si adauga pastele. Sau daca nu iti plac ciupercile, le poti inlocui cu carnaciori, insa amesteci bulionul cu putina apa pentru sos. Pofta buna!
De ce nu de pe net?
dar din cartea de bucate?
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/sosuri/
Uite o reteta italieneasca.
ai nevoie de : parmezan, mozzarela, lapte, delicat, piper, o ceapa medie, usturoi 3-4 catei, 1 cutie de ciuperci conservate, sau poti cumpara, suc de rosii sau eventual rosii decojite si ulei de masline
cum faci : pui pastele la fiert in apa cu sare. prepari intre timp sosul : tai ceapa, usturoiul si ciupercile (daca necesita), pe care le pui la calit in uleiul de masline. cand vezi ca sunt calite, adaugi sucul de rosii sau rosiile decojite impreuna cu condimentele, dupa gust. lasi sosul pe foc timp de 5-7 minute, apoi la sfarsit adaugi mozzarela taiata cubulete impreuna cu parmezanul. sosul se amesteca impreuna su pastele deja fierte si aia este
pofta buna!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: