| Mastony a întrebat:

Vreau si eu sa stiu daca cineva a incercat dieta bazata numai pe pepene rosu. Pentru voi a dat rezultate?

Răspuns Câştigător
| Ruxuletz a răspuns:

Nu te poti infometa, pepenele nu iti tine prea mult timp de foame, el contine in propotie de 90% apa, il elimini foarte repede, iar dupa ti se face din nou foame. Parerea mea e sa mananci pepene, dar sa mananci si altele. O cura de slabire nu presupune infometare si cu cat slabesti mai repede, cu atat vei pune mai repede pe tine. slabeste normal, eu tin cura din luna iunie... si pana in prezent am slabit in jur de 6 kg, mananc de toate,pana si dulciuri dar nu de la magazin,facute in casa si sincera sa fiu, continui sa slabesc. Si nu ma omor nici cu sportul...fac cateva genoflexiuni, vreo 10 flotari, sar de 100 de ori.sau chiar mai mult,.ma plimb zilnic 2, 3 ore, nu mai mananc multa paine, sunt zile in care nu ma ating de paine.slabesc natural si nu mai stau cu grija ca daca voi manca ceva anume ma ingras. happy

2 răspunsuri:
| underground05 a răspuns:

Da mama mea a incercat si merita sa incerci a dat rezultate! bafta pup

| Adinaamina a răspuns:

In dieta asta nu inseamna ca vei consuma doar pepene...e bazata pe, adica atunci cand simti ca ti se face foame sau intre mese poti consuma.plus ca una din mese trebuie inlocuita cu pepene.asta e tot