Buna!
Ma gandesc ca aparul e defect, incearca si fa-le cum le faceai inainte.
CLATITE
100-120 g. faina, 2 oua, batute usor, 300 ml. lapte obisnuit, 25 g. unt, topit, ulei pentru prajit.
Pui faina intr-un castron. Faci o gaura in centru, adaugi ouale si jumatate din lapte si bati bine cu telul sau mixerul astfel incat sa obti o compozitie fara cocoloase.
Adaugi treptat laptele ramas, untul si putina sare.
Bati pana obti o compozitie semi-lichida. Lasi sa stea minim 1 ora la rece.
Prajesti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros.
Intorci dupa 40-60 secunde, apoi mai lasa-le inca 30-40 secunde.
Asezi foile pe o farfurie si acopera-le cu hartie pergament sau cu un capac.
Te pup!
Sa-ti iasa bune, bune!
Mersi pentru raspuns, o sa mai incerc la aparat pana ies bune, probabil l-am dat prea tare si de aceea s-au ars.
anonim_4396 întreabă: