| AndrP a întrebat:


M-am gândit să gătesc un piept de pui în felul următor:
Să-l dau prin făină și să-l prăjesc în unt.
Ce părere aveti, o sa iasa bun oare?

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Amesteca faina cu ou si iti iasa un piept pane pe cinste.

| darrio2007 a răspuns:

Prin faina si ou batut.

| natalia7prut a răspuns:

Bună dimineața
doar făină nu cred că e de ajuns foloseste si oul bătut.
dacă nu nimic fă o salată

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Yummy - fă-l, nu-i băga in seamă pe ceilalți (invidioșii)

| Rotazi a răspuns:

Nu stiu cum se va lipi faina aia de carne, fara ou.
Tu vrei sa reinventezi roata. Va fi bun daca il faci corect.

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde cat de mare este pieptul.
Daca este mai marisoara, atunci vei avea o "mica" problema: pe exterior se va arde, dar in interior va ramane inca crud.
Gandeste-te, cum sa rezolvi aceasta "mica enigma" a bucatarului incepator...winking

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic sa tai pieptul bucatele, nu felii. Faina o pui in oua si bati bine.pui sare/piper pe bucatele de pui. Apoi prin fulgi de porumb sfarmati.Le prajesti in ulei sau la cuptor!