Cea mai proasta alegere. Spirtul este lipicios. Servetelele pentru ochelari sunt cele mai bune sau alcool izopropilic. Cauta la Lidl!
Spirtul e o idee foarte proasta pentru ca contine albastru de metilen care COLOREAZA in albastru si poate intra pe toate gaurile si sa produca scurt circuit...
alcool izopropilic e acelasi rahat, fara albastrul de metilen, dar am dat odata cu spray in mufa de la iPhone si apoi am avut culori diferite pe ecran cand era complet alb (a intrat in telefon si s-a infiltrat in display)... chestia asta POATE merge daca ai telefon waterproof!
servetelele de ochelari sau servetele speciale de curatat electronice (se gasesc pe la hypermarket-uri), alea sunt cu adevarat bune, pentru ca, CHIAR CURATA fara sa lase nici un fel de lichid si nici un fel de colorant pe telefon
Îl curat cu soluție pentru curățarea electronicelor, apoi îl dezinfectez cu spirt.
Unii stau la WC cu telefonul, altii si-l introduc in diferite orificii.Eu il folosesc strict pentru conversatii su nu cred ca necesita dezinfectare.
Cu benzina si dupa ii dau foc sa arda toate bacteriile.
Acum serios daca stam sa ne ferim de toti microbii mai bine nu mai iesim din casa. Sterge telefonul ce vrei ca nu conteaza, te caleste.
Pe un ecran de telefon se pot forma adevărate colonii de bacterii, de aia e bine totuși să fie curățat regulat. Am prins ideea, nu e bine nici să fim fanatici ai curățeniei, dar cu microbii și chiar viermii poate ) pe care îi putem lua de pe ecranul telefonului nu e de joacă. Telefonul îl folosim mai peste tot azi.
Poți folosi șervețelele dezinfectante sau gasesti pe net un fel de substanță anume pentru curățarea telefoanelor