| AlinnAlnAl23 a întrebat:

Salutari dacă iubita mea face 20 de ani iar eu 23 mama ei nu este de acord cu mine spune ca va suna la politie ca este la prostituțitutie au ca nu stiu pe unde este ea plecând cu șifonierul de haine după iar mama ei este împotriva noastră numai amenințări cu poliția iubita ii spune mamei ei ca vrea sa stea cu mine chestii de genu etc iar mama ei este total contra

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care-i intrebarea?
Așa de agramat scrii la 23 de ani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunteți majori, vă mutați unde vreți și faceți ce vreți

| ioana748 a răspuns:

Are peste 18 ani.
Face ce doreste.

| 99Dededidi99 a răspuns:

Atât timp cât iubită ta e majora și nu ati săvârșit nici o infracțiune puteți sa nu o băgați în seama trăiți liniștiți.

| 99Dededidi99 a răspuns (pentru 99Dededidi99):

Fata de ea ma refer nu ați furat din casa ei nu ați lovit-o sau jignit sau ameninț... totul este în regula

| asdfer a răspuns:

Dacă ea a plecat cu hainele din șifonier cum ai spus, părinții ei trebuie să schimbe yala de la intrare și să nu o mai primească niciodată.

Legal părinții nu mai au nici o obligație.

| asdfer a răspuns:

Părinții ei pot merge la poliție și să declare că a fugit fata lor și să o scoată de la Evidența Populației că nu mai locuiește la ei.

Din momentul ăla fata lor este ca boschetarii de pe stradă fără domiciliu.

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic mai bine să te retragi şi să întâlneşti o fată cu care părinții ei sunt de acord cu tine, că poți să ieşi aiurea din scandalul ăsta, dacă cheamă poliția.

| Kufu95 a răspuns (pentru darrio2007):

Cred că vrea un sfat dacă să mai rămână cu ea sau nu, evident că nu merită.