| eusuntcipi a întrebat:

Salutre TPU. Voi cum ati reusit sa invatati pentru examenul teoretic pentru scoala de soferu. Tot invat de cca 2 luni si nimic nu se prinde de mine. Luna aceasta pe data de 13 am examenul si simt ca o sa-l pic din pricina faptului ca nu retin informații si daca fac sa zicem 10 chestionare doar 4 le trec, ceea ce sunt constient ca e ingrijorator. De-aia am venit la voi cu întrebarea asta, poate exista vreun truc sa rețin informațiile permanent, nu doar pentru 2-3 ore. Thanks!

5 răspunsuri:
| AdeA1991 a răspuns:

Teste peste teste peste teste

| Ollyshor a răspuns:

Citește te rog cartea de legislație! Dacă faci doar chestionare nu vei rămâne cu nimic în cap, o să te trezești în trafic cu situații pe care nu ai habar să le gestionezi!
Cât despre memorare, întreabă la farmacie de lecitină și când mergi la examen, mai dă-i o fugă să-ți de-a ceva de calmare! Haide, o să reții într-un final!?

| Frank51 a răspuns:

Cred că am învățat o săptămână, maxim două, de pe net și făcând chestionare. La atestatul pentru transport persoane am învățat 3 zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, nu ai cum sa retii chestionarele ca nu asa inveti pentru examen.
Se invata LEGISLATIA RUTIERA din scoarta in scoarta si abia dupa aceea se incep chestionarele, fiindca nu poti rezolva chestionare pe ghicite, odata ce nu ai habar de legislatia rutiera.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Fa mai multe chestionare iar intrebarile pe care le gresesti scriele pe o foaie, deschide cartea si citeste raspunsurile si scrie-le.Asta probabil te va ajuta mai mult.