| eusuntcipi a întrebat:

Salutre TPU. Voi cum ati reusit sa invatati pentru examenul teoretic pentru scoala de soferu. Tot invat de cca 2 luni si nimic nu se prinde de mine. Luna aceasta pe data de 13 am examenul si simt ca o sa-l pic din pricina faptului ca nu retin informații si daca fac sa zicem 10 chestionare doar 4 le trec, ceea ce sunt constient ca e ingrijorator. De-aia am venit la voi cu întrebarea asta, poate exista vreun truc sa rețin informațiile permanent, nu doar pentru 2-3 ore. Thanks!

Răspuns Câştigător
| Ollyshor a răspuns:

Citește te rog cartea de legislație! Dacă faci doar chestionare nu vei rămâne cu nimic în cap, o să te trezești în trafic cu situații pe care nu ai habar să le gestionezi!
Cât despre memorare, întreabă la farmacie de lecitină și când mergi la examen, mai dă-i o fugă să-ți de-a ceva de calmare! Haide, o să reții într-un final!?

| eusuntcipi explică (pentru Ollyshor):

Multumesc pentru incurajare. Am trecut peste legislatie de 3 ori, mediul de invatare de pe site-ul celor de la scoala rutiera. Cartea am citit-o de cateva insa nu stiu ce carte am cumparat eu pentru ca totul este pe foarte scurt.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Cred că am învățat o săptămână, maxim două, de pe net și făcând chestionare. La atestatul pentru transport persoane am învățat 3 zile.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Fa mai multe chestionare iar intrebarile pe care le gresesti scriele pe o foaie, deschide cartea si citeste raspunsurile si scrie-le.Asta probabil te va ajuta mai mult.

| AdeA1991 a răspuns:

Teste peste teste peste teste