Buna! depinde de sezon, uite acum e sezonul frunzei de vita(noua) deci e super, toamna, iarna merge cu varza murata, dar sa stii ca nu sunt pretentioasa.
O zi frumoasa sa ai!
Se fac sărmalute si in foi de viță, dar si in foi de ștevie (poate nu stiai!) Prefer si imbracate in varză, dar sa nu fie murată!
Una din bunice, foloseste foi de vita, cealalta foloseste de varza, deci merg ambele. Desi mie unu, imi plac mai mult alea in foite de varza
Le prefer in foi de varza
dar nici in foi de vita nu sunt rele, cu smantana merg minunat
Daca sunt sarmale in foi de varza Murata sunt si mai bune; ) se topesc in gura mmm
Frunzele de varza au un gust mai bun, dar sunt mai complicate de facut; daca nu ai prea mult timp sa te ocupi de ele, alega frunze de vita...sau ardei umpluti(eu asa fac, pentru ca nu imi place sa le invelesc). Am mai auzit de sarmale in frunze de tei sau in staniol...romanii sunt inventivi cand nu au ceva.
Eu mananc de varza dar si de vita are un gust minunat. Iti recomand in vita!