Poti s-o fierbi cu legume si sa faci o supa, iar carnea o scoti, o poti condimenta cu sare si piper si o faci pane sau s-o rumenesti putin in cratita cu ulei sau la gratar.
@anad - Multumesc pentru raspuns. Deci sa inteleg ca, fara s-o fierb, nu se face cum trebuie?
Raţa cea mai bună e cu cidru. De fapt, merge cu orice arome de citrice dulci.
Da, dacă n-o fierbi, nu scapi de grăsime. Iar raţa are foarte multă grăsime.
Raţa are carnea mai tare şi mai puternic aromată ca puiul, cu oase mai mari, mai grele. Dacă nu o fierbi, şi o bagi direct pe grătar, grăsimea se topeşte şi-i scade din cantitatea iniţială. Iar cel mai bine iese la foc mai mic şi îndelungat, după ce ai marinat-o bine. Nu iese mare brânză gătită în grabă.
YesorNo întreabă:
anonim_4396 întreabă: