| nicp a întrebat:

Se recomanda pentru bebelusi ca pieptul de pui din comert sa fie fiert separat. Probabil pentru ca el contine estrogeni si alte substante de crestere. Asta pana la ce varsta? Ar trebui si pentru adulti sa procedam la fel? Ce facem cu binecunoscutele snitele?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Un nutritionist spunea ca omenirea a ajuns in punctul in care ori mananci nesanatos ori mori de foame. Orice produs cumparat contine substante nesanatoase, iar eficienta unor astfel de metode de eliminare nu ced ca este una spectaculoasa. Stiu ca iti doresti o alimentatie cat mai sanatoasa pentru copil, dar daca iti faci probleme pentru un snitel, gandeste-te ca pe masura ce creste alimentatia lui include tot mai multi conservanti, coloranti, indulcitori, aromatizanti samd, ingerati direct, nu printr-un intermediar (in cazul asta puiul).
PS: Pentru ca majoritatea au impresia ca atunci cand cumpara "de la tarani, din piata" mananca sanatos, ii rog ca inainte sa arunce piatra sa realizeze ca un simplu gradinar nu are cunostintele necesare pentru a aplica corect concentratiile de ingrasaminte chimice, stimulenti, insecticide, erbicide sau pesticide, pentru "siguranta" mergandu-se intotdeauna pe supradozare.

3 răspunsuri:
| DiMoDi a răspuns:

Mna... despre asta aud pentru prima dată!:O Sunt curioasă să vad ce răspunsuri vei primi (până mori tot înveti) big grin

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu cred ca e asa de grava situatia... trebuie cumparat mereu pieptul de pui proaspat... te uiti pe ambalaj si scrie cand a fost ambalat... nu cel inghetat... ai grija sa prepari carnea in max o zi de la cumparare sau il pui tu la congelator... eu ii dau fetitei mele carnea preparata cum il mancam si noi de la varsta de 1 an... oricum nu ne place decat carnea de pui si curcan... asa ca nu e o problema... eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji pentru asta ...mai bine incearca sa nu ii dai multe dulciuri si va fi mai bine(contin mai multe substante nocive decat carnea ) ...sanatate si crestere mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de salmonella