Buna
Vezi ca pe cutie ai inscriptionate modul de preparare in 3 etape.
Pui apa cam 400-500 de grame, sare, un pic de ulei si condimente daca doresti, cand apa a ajuns la punctul de fierbere, tragi cratita pe marginea aragazului si torni putin cate putin din fulgii de cartofi amestecand continu.
Amesteci sa nu se formeze cocoloase, apoiu mai pui un pic cratita la foc mic sa mai fierba un pic si cam atat.
Separat ii poti face un sos, ori adaugi o lingurita de unt
Mult succes
Bună!
Vezi detalii la linkul :
http://ideeafood.ro/? product=fulgi-pentru-piure-de-cartofi
http://www.inffo.ro/Carte_de_bucate/Fulgi_de_cartofi_piure.html
http://www.metro.ro/shop/ro/office/product/645715001002#tabAnchor
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search
Toate cele bune!
Ai instrucțiuni pe cutie. Dacă ai pierdut cutia, se face așa: pui la fiert 500 ml apă. Într-un catron pui fulgii de cartofi cu o lingură de unt și ceva sare, și torni apa fiartă peste, treptat, amestecând mereu, până devine piure. Poftă bună.
Okay,nu le am eu prea mult cu cuvintele, dar nu cred ca exista fulgi de cartofi, daca exista, te rog sa ma scuzi, cum am spus nu le am prea mult cu cuvintele.Deci ca sa faci pireu (piure, whatever) trebuie sa tai cartofii, ii speli si ii pui la fiert, dupa (asa m-a invatat mama )iei o furculita si vezi daca intra prin cartofi usor, daca da inseamna ca sunt fierti.Cand sunt fierti,adaugi margarina sau unt si daca vrei poti sa adaugi si lapte,vegeta,depinde cum iti place. Dupa iei ceva, cum ar fi o furculita sau o unealta de bucatarie si tocesti cartofii pana cand arata ca o crema. Si gata, nu trebuie sa fie neaparat in tigaie. Si scuza-ma, dar nu stiu sa explic prea bine, sper totusi ca raspunsul meu ti-a fost de folos!