Buna!
Eu spun ca niste:
"MINI-PIZZA" RAPIDE ar fi chiar ideale.
500 g faina
1 cub drojdie
1 lc (lingurita ceai) sare
1 lc (lingurita ceai) zahar
5 ls (lingura supa) ulei masline
250 ml apa
sunca, salam, cascaval
1 galbenus de ou, putin lapte
Se cantareste faina, se adauga drojdia in prealabil dizolvata in apa sau lapte cu zaharul, se adauga sarea, uleiul, laptele si totul se framanta bine.
Se unge masa cu ulei si se intinde aluatul.
Se presara peste aluat sos pentru pizza in strat subtire (bulion, ketchup, etc.) si mezeluri dupa plac.
Se ruleaza, se taie felii de cca. 2 cm grosime, se ung cu galbenusul amestecat cu lapte si se aseaza pe tava mare de aragaz, tapetata cu hartie pergament.
Se dau la cuptor 18-20 minute.
Te pup!
Esti cam nesimtit cu raspunsurile taleTti-am zis fara misto, cine te crezi tu, orice e posibil daca nu stiai.(n-ai ce sa le faci incultilor).
DaciaRomania întreabă: