Dovlecei copti cu ulei si lamaie, hrisca cruda inmuiata o noapte in iaurt, hrisca cruda inmuiata o noapte in lapte si fiarta putin, rosii cu castraveti cu ceapa cu ardei lichefiate cu mixerul vertical.
Salata de icre, salata de rosii cu ceapa, ulei si castraveti ( in plus si Mai pun si niste ardei grasi crude)
Supa, legume, fructe, cartofi prajiti, chestii de rontait si cam atat. Dar mananc si carne, iti zic doar ca sa stii
Cartofi la cuptor,cartofi prajiti,salata de sezon,fructe,branza,cascaval,salam vegetal,crenwursti vegetali,hamburgeri vegetali,paste la cuptor,spaghete cu sos de rosii,orez risotto, salata de orez, cascaval pane, pizza margherita, pizza 4 formaggi, chiftelute de mei, de soia, falafel, placinta cu mere etc.
Foarte multe fructe, mai ales dimineața, legume la cuptor sau pe grătar, salate, mâncare de bebeluși de la un timp mi-am înlocuit cina cu cereale de bebeluși, alea pe care ei le mănâncă cu biberonul eu beau seara un pahar de lapte amestecat cu ovăz și e foarte foarte bun sau alte cereale. Eu le alternez. Nici eu nu sunt fană a cărnii și mai ales vara o ocolesc. Poți manca paste, salate, legume făcute sub orice forma, supe creme făcute la blender..si din astea mănânc multe pentru ca sunt sățioase și delicioase.
Trebuie sa diversifici, este vara cat mai multe salate de fructe si de legume, ciorba de legume, orez cu lapte si cafea. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Cel mai des folosesc soia. Gatesc ghiveci doar de legume, dovlecel pane, chestii din astea