| Claudiu2011 a întrebat:

Spuneti-mi si mie daca stiti cum pot "taia" murarea muraturilor la un moment dat pentru ca vreau sa le mananc dulci adica dulci acrisoare.ptr ca am avut o galeata de muraturi care acu vreo saptamana am gustat din ele si erau dulci acrisoare (poate ca nu erau destul de murate incat sa fie acre acre dar mi-au placut cum erau) si acum cand am gustat din ele nu mai sunt dulci deloc sau acrit de tot big grin (la fel si cu pepenii murati). Cine rasp primul si corect dau fundita.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bănuiesc că le-ai pus în găleţi de plastic - lucru care NU e indicat, deoarece ACCENTUEAZĂ/grăbeşte murarea.

Murăturile, mai ales cele care doreşti să fie dulci-acrişoare, se păstrează în borcane de STICLĂ!

Eventual să le păstrezi într-un loc cât mai rece.

1 răspuns:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Le congelezi...