Pandispan http://www.haisagatim.ro/2009/04/pandispan-1.html e foarte bun si usor de facut si nu e neaparat sa il faci simplu; ii poti pune si visine sau ceva...
E cea mai buna mancare din punctul meu de vedere:
Ingrediente
1 piept de pui
4 catei usturoi
2 morcovi mari
1/2 varza alba medie
4 linguri sos de soia
2 linguri bulion
2 lingurite amidon alimentar
chili praf (sau 1 ardei iute)
2-3 linguri ulei
sare, piper
Preparare
Taiem pieptul de pui fasiute subtiri.
Morcovii ii taiem fasii cu instrumentul de curatat cartofi, iar varza o taiem fideluta.
Intr-o tigaie incapatoare, adanca (wok daca aveti) incingeti uleiul si prajiti scurt usturoiul tocat cu chili (sau ardeiul iute taiat rondele).
Adaugati carnea si prajiti pana e facuta si apa se evapora de pe ea si prinde putina culoare.
Adaugati legumele si prajiti totul la foc mare dar amestecand continuu. Sarati si piperati. Prajiti cam 8 minute, nu mai mult, legumele trebuie sa ramana putin tari (eu pun timer-ul de la cuptor pe 8 minute ).
Amestecati bulionul cu sosul de soia si amidonul dizolvat cu putina apa rece.
Turnati amestecul de sos peste pui si amestecati pana se ingroasa. Dregeti de sare.
Se serveste cu orez fiert.
Raul2802 întreabă:
LaughOutLoud întreabă:
NumeNou întreabă:
Yin întreabă: