Spaghete :)) Simplu, usor si GUSTOS :))
http://lilysblog-lily.blogspot.com/......apida.html
Ai putea incerca un desert dulce pentru parintii tai cum ar fi crema de zahar ars.e foarte simplu de facut si are un gust aparte.mult succes!
Eu sunt singur acasa de o saptamana in timpul asta am mancat asa :
Spanac (pilaf) cu oua ochiuri
Spaghete cu bucatele mici mici de carne prajita cu cascaval si telemea
Supa de chimen cu crutoane
friptura la tava din carne de porc cu garnitura de cartofi prajiti si salata de muraturi
Cartofi prajiti :X... glumeam :))
Pai depinde ce ingrediente ai...
Poti sa faci cartofi la cuptor cu pui, macaroane, clatite(daca vrei ceva dulce)
Uite.te pe siteul http://www.reteteculinare.ro/forum/subiecte/usor_de_gatit-7/
Succes:)!
Pai. fa-le o salata de legume :) e super usor de pregatit si usoara pentru seara :) sau spaghete uite aici o reteta usoara : http://www.2in.ro/profil.html?id=489
Poti face tiramisu... Este foarte simplu, gata in 40-45 min. Nu necesita coacere!
Supa crema de legume, din cate o ceapa tocata, o telina mica, un morcov, o rosie, un galbenus ou si o frunza de varza tocata, 750 ml apa sau lapte, plante aromatice (chimen, busuioc, salvie). Se amesteca toate ingredientele in mixer, pana se obtine o crema. Se adauga sare, piper, putin patrunjel vrede, tocat fin.
Ingrediente si cantitati:
1 kilogram de carne de porc (de preferat muschi, dar poti folosi si pulpa bine curatata de grasime)
2 catei de usturoi
1 cana cu suc de portocale (preparat din trei portocale, pe care le-ai ras de coaja inainte de a le stoarce)
1/2 portocala taiata in felii subtiri, cu tot cu coaja
1 lingura cu zahar brun (sau alb)
ulei
sare
Mod de preparare:
1. Taie carnea cubulete si caleste-le in uleiul pe care l-ai incins in prealabil, in care ai adaugat cateii de usturoi, in coaja, dar striviti cu latul lamei cutitului, si putina coaja de portocala rasa.
2. Prajeste carnea bine, circa 15 minute, si scurge excesul de grasime. Pune sare. Adauga feliile de portocale taiate si o cana cu apa. Acopera si lasa sa fiarba bine.
3. Strecoara si scoate cateii de usturoi. Prajeste o lingura de zahar, cat sa se topeasca fara sa se arda, si stinge cu sucul de portocala, adaugand apoi carnea bine facuta si portocalele fierte si o cana din sosul in care a fiert carnea.
4. Lasa sa fiarba circa 10-15 minute, la foc domol, amestecand din cand in cand. Cand este aproape gata, adauga coaja rasa de la portocale. Mai lasa sa dea un clocat si gata! Se serveste fierbinte, in castronele, cu mult sos.
Posteaza comentariu
Numele tau Emailul tau
Subiectul comentariului
Comentariul tau
Cod
Greu de citit? Regenerare cod
Caută reţete de mic-dejun în funcţie de ingredientele pe care le ai!
Alege ingredientele
Retete de Iarna
Castraveti bulgaresti
Castraveti cu gogonele rosii
Castraveti in saramura cu hrean
Castraveti in saramura cu telina
Ceapa murata
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Conopida murata
Dulceata de rosii
Fasole verde conservata
Ghiveci pentru iarna
CELE MAI POPULARE RETETE
cartofi cu branza
cartofi frantuzesti
cartofi la cuptor cu ou si smantana
ciocolata de casa
ostropel de pui
oua umplute
placinta cu mere
salam de biscuiti
salata greceasca
tiramisu mascarpone
INGREDIENTE
ficat
curcan
telemea
patrunjel
vinete
lamaie
chimen
untura
drojdie
paste
CELE MAI POPULARE CAUTARI
aluat de nuci cu untura
cornulete
curcan la cuptor
curcan umplut
kraus supa
negreasa
negresa
pastrav la cuptor
peste la cuptor
prajituri
tort
tort diplomat
torturi
www femei ****e de animale
Eu zic sa faci ciuperci la cuptor cu cascaval si bacon
este foarte simplu.Pui in ciuperci bacon iar apoi peste bacon cascaval si le bagi la cuptor 30min si este foarte bun