Cartofii prajiti, cand ii pregatesc nu ma pot abtine sa nu ii gust (nu mananc de regula cartofi prajiti).
Din pacate nu pot bea apa ...doar suc...mai bine nu beau nimic decat sa beau apa, pe bune, si stiu ca nu prea e sanatos, da nu stiu ce as putea face fara de el!
Dulciurile. indiferent de forma : ciocolata prajituri biscuiti. si mai noi 3 in 1.
Ciocolata, mancarea de la fast-food, Pepsi
Din pacate nu ma pot desparti de ele.
Cartofi prajiti. Compensez insa 100 de grame ciocolata neagra(ciocolata fara arome cu 85% cacao) in fiecare dimineata pentru scaderea presiunii arteriale, pentru inima si este un foarte bun antioxidant.Cacaoa contine multe fibre solubile, care contribuie la scaderea indicelui glicemic a ciocolatei de aceea are un indice glicemic(22) foarte scazut, in ciuda continutului de zahar.
Doar 1? Pfffffffff cred ca nimeni nu are doar1.Deci ma apuc de insirat:pizza, saratele, covrigei, pepsi, bere, prajituri cu crema multaaaaa, cartofi cu maioneza, lasagne(pastele gatite oricum), dar sincer tot ce e nesanatos ma atrage precum un magnet.Clatite cu finnetti, gata ma opresc.
anonim_4396 întreabă:
MisterFive întreabă:
MisterFive întreabă: