O tii de cap pe o cioata si ii iei gatul cu barda dintr-o singura lovitura, fara sa ii ciopartesti gatu si eventual tie degetele.
Da...cu toporasul sau satarul ca si la gaini. Dai si fugi! Eu nu am facut asta niciodata, doar am asistat. Bine, ii poti da si un anestezic inainte daca iti este mila prea tare...
Da. Eu am "sacrificat" o gaina - m-a invatat bunica mea. O tii de aripi, ii pui gatul pe trunchi si dai cu toporul. Apoi o pui intr-o galeata sa se scurga sangele. Dupa asta trebuie' s-o pui in alta galeata cu apa fierbinte ca sa-i poti scoate penele. Apoi o penesti, o tii un pic deasupra aragazului sa se mai arda fulgii ce-au ramas, ii scoti maruntaiele, o tai bucati si faci o ciorba mmmmmm.
Sper sa nu primesc vreo pedeapsa de la admin pentru "cruzime fata de animale" sau ceva de genu'.
Sau poti sa o sperii foarte tare sa faca atac de cord.
O tii de arip ai pui capul pe ceva si ii tai capul. Dup-aia astepti si te uiti cum se plimba si cum ii tasneste sangele din cap . Iti dau un pont: daca o tai sa o tai in casa, de preferat in living ai grija ca dupa ce ii tai capul sa o lasi sa se plimbe putin prin camera- asta ii da un gust mai bun, si iti redecorezi apartamentul.
LisaJulie întreabă: