Din cate am vazut, in reteta, nu trebuie colorant, ci spuma ou, amidon si alte ingrediente.In cazul in care vrei sa colorezi bomboanele,poti folosi suc de sfecla(pentru rosu), coaja lamaie, portocala(pentru galben), suc spanac(pentru verde).Tu spui ca este o crema fondant, din care presupun ca se fac bomboanele.
Suc de sfecla rosie, e un colorant natural foarte puternic, iti va place. Speli bine 1-2 sfecle micute(sunt mai intens colorate),le cureti de coaja, le speli, le razi pe razatoarea mica, razatura intr-un tifon pus in doua, colectezi sucul sau folosesti storcator electric.Numai bine.
Galben = putin sofran (cat sa nu afecteze gustul)
Coral = zeama de rodii / cirese / zmeura
Rosu = suc de sfecla rosie
Portocaliu = suc de morcovi / portocale
Verde = pudra de ceai matcha / spanac (iese o culoare destul de deschisa)
Albastru = suc de afine / zeama de la frunze de varza rosie fiarta 30 min
Violet = suc de struguri negri
Maro = cafea instant (ness) / cacao / scortisoara