| totata a întrebat:

Stie cineva ce pot face pentru carnea de pasare de casa sa nu mai fie asa tare si atoasa chiar si dupa ce am fiert de mi-au iesit ochii la ea?

Răspuns Câştigător
| nely a răspuns:

Daca este de casa e posibil sa fie batrana(2-3 ani)de aceea iese tare. Nu prea ai ce face...fierbe-o cam 3 ore!

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Poti sa folosesti acea carne la o musaca adugandu-i o ceapa calita si mirodenii.Pe viitor foloseste pieptul de gaina batrana intr-o tocanita taiat bucatele mici sau la salata de boeuf. Exista multe solutii.

| Silvia a răspuns:

Se poate face la cuptor.Iese foarte moale si frageda, dar probabil aveai nevoie de carnea fiartathinking

| mimi_4822 a răspuns:

Dupa parerea mea ai putea face si tu la fel ca mami. o pui intr-un vas mare cu apa si o pui la fiert vreo 20-25min.

| skydriver a răspuns:

Ca sa nu mai fierbi asa mult la ea si ca sa iasa frageda, pune cand fierbe niste alcool (tuica, vodka)! Bine acum multi ar spune ca in loc sa il pui acolo mai bine l-ai bea, dar nu e asabig grin! Mama foloseste cu succes metoda si chiar merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taie pieptul fasii si faci snitele nu vor parea atoase, la pulpe un sos ostropel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta data sa cumperi doar carne de pui de tipul FRAGEDA, eu iau de la Real, cutii cu piept de pui, asa cum a scris cineva trebuie felait subtire, ti se topeste in gura

| demonel a răspuns:

Intreaba-ti mama sau tatal