Nu am mancat niciodata, nu stiu cum se face dar mi se pare interesanta ideea... ceva de genul blender mi-o imaginam si eu, iar pasta obtinuta o fierbi putin cu zahar(cantitati aproximate...), eventual putina zeama de lamaie si un plic de gel fix 1:1.
Iar cat priveste iuteala, incearca si fa dulceata din ardei iuti bulgaresti, sau din acei mici ornamentali din ghiveci... Ceva soi extrem de picant este ardeiul acela iute violet, dar nu am vazut nicaieri in alta parte decat la cineva la o ferma langa Bucuresti.
Dar daca o faci sa ne spui si noua cum ti-a iesit!
Spor la munca!
Buna ziua, am mancat odata dulceata de ardei iute undeva in Maramures. Are un pic de gust picant, dar in general este buna. Si am inteles ca se prerara prin fierberea ardeiului iute cu zahar si cu miere si pe urma il treci prin blender. Oricum cred ca merge de minune cu friptura. Pa
De unde ti-a mai venit si ideea asta?
Auzi la el "dulceata de ardei IUTE"!
Cand afli spune-ne si noua.
victoria_niculescu întreabă: