| MT91 a întrebat:

Stie cineva cum se pot vinde imobiliarele cat mai repede, pe ce site sa mai postez? Am un apartament de vanzare in judetul Brasov cu 2 camere si nu reusesc nicicum sa-l vand de aproape 3 luni, in aceste 3 luni am avut un singur client. Am incercat cu anuntu pe olx, publi24, imoradar, okazi, Facebook marketplace, lajumate, romimo dar fara reziltate doar vizionari si atat, nu mi se pare normal asa ceva, pretul apartamentului ii pe masura nu-i scump nu-i piperat. Doresc sa vand urgent apartamentul ca sa pot cumpara altul in alt judet bloc nou care urmeaza sa fie gata in luna aprilie. Ce ma sfatuiti unde sa mai postez anuntul? P.s de imobiliare.ro nici nu vreau sa aud, sa dau atatia bani pentru postarea anuntului si nimeni nu imi garanteaza ca il vand

2 răspunsuri:
| LovelyGirl4u a răspuns:

De ce nu încerci cu agent imobiliar? "Serban Trimbitasu" https://m.facebook.com/serban.trimbitasu/

| MT91 explică (pentru LovelyGirl4u):

In general evit agentiile imobiliare din cauza comisionului. Da, l-am vazut pe Trambitasu pe tik tok dar el actioneaza doar pe raza Bucurestiului, nu si in alte judete