Nu se vinde asa repede un apartament, dureaza si doi ani, deci daca stai in baza asta numai cumperi nimic, credit de la banca altfel nu ai nici o șansa sau scazi mult pretul apartamentului il dai in paguba daca te grabesti, lumea nu cumpăra ca este scump, ti se pare tie ca este pret mic dar nu si lor, ei vin la vizionări dar atit, ei mai au si alte optiuni nu este singurul apartament de vanzare, la ce etaj este? Este in Bucuresti?
Nu, comuna Sanpetru la doar o statie de Brasov 53 mp + balconu 6 mp comfort 1 decomandat, bloc nou, cer 105.000 euro, nu-i deloc scump avand in vedere preturile de la Bv
105.000 euro, 2 camere, intr-o comuna? O fi aproape, totusi nu e in Brasov.
Oamenii care merg la vizionare isi inchipuie ca e lux acolo.
Nu depinde de site-ul pe care postezi ci de locatie, de cum arata, de etaj si de pretul cerut.
Daca nu esti din bv, te invit in zona Tractorul care ii la o aruncatura de bat de Sanpetru sa vezi ca preturile de acolo sunt cu macar 20.000 euro mai scumpe fata de ce am eu la vanzare, vorbesc de aceeasi metri patrati. Plus, ca eu vand imobilu mobilat, am cumparat totul nou, mobila de bucatarie facuta la comanda, deci crede-ma ca nu-i asa cum spui tu. Preturile de aici sunt foarte mari la imobiliare.
Nu sunt din Brasov dar cunosc bine zona. Nu prin Sanpetru scurteaza drumul cei din Harman? Cei din jumatatea aia de sat catre Sanpetru. Si se plang de drum, ca nu e bun.
Cat despre mobila, cum poti sa ai pretentia ca altora sa le placa ce ai cumparat tu? Ca asa, s-ar da toate apartamentele gata mobilate. Iti iei mobila si te muti cu ea.
De ce nu încerci cu agent imobiliar? "Serban Trimbitasu" https://m.facebook.com/serban.trimbitasu/
In general evit agentiile imobiliare din cauza comisionului. Da, l-am vazut pe Trambitasu pe tik tok dar el actioneaza doar pe raza Bucurestiului, nu si in alte judete