Bună, Emy. Păi, la ingrediente : 250 g unt, 300 g făină, 225 g zahăr, 1 ou, 2 linguriţe esenţă de vanilie şi 1 vârf de cuţit de sare. Şi acum, modul de preparare : Într-un castron se amestecă untul cu zahărul, vanilia şi oul, câteva minute, cu mixerul. Se adaugă făină şi sarea şi se amestecă până se încorporează. Se dă la frigider 30 de minute. Se încălzeşte cuptorul la 325°F. Se pun grămăjoare cu şpriţul în tava neunsă. Se coc la cuptor 10-15 minute.
P. S. 325°F înseamnă 162°C, am calculat cu telefonul. O zi bună şi... spor la gătit!
Chiar daca e un pic mai complicat decat la fursecurile simple, merita efortul in plus, pentru ca arata wow: http://craciunonline.wordpress.com/2013/10/30/fursecuri-vitraliu/
anonim_4396 întreabă: