Ingrediente
- margarina sau unt, topite
- 3 banane coapte bine
- 2 cani faina de orez (sau alta faina fara gluten)
- 1 cana zahar
- 1 cana nuci, maruntite sau macinate
- 2 oua
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita vanilie
Mod de preparare
Intr-un bol mare se amesteca untul cu zaharul. Se incorporeaza ouale, vanilia si bananele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, apoi se adauga la compozitia lichida si se amesteca pana cand se incorporeaza toata faina. La sfarsit, se pun nucile, maruntite sau macinate.
Compozitia se toarna in tava si se lasa la cuptor 1 ora si 20 minute. Se incearca cu o scobitoare in mijlocul painii si daca iese uscata atunci painea este coapta.
Http://www.reteteculinare.ro/......alune-676/
paine de banane nu... cu banane :D
littlemonster28 întreabă:
DaciaRomania întreabă: