Este cea mai buna reteta pe care am facut-o pana acum, dar trebuie sa respecti intocmai reteta si ma refer la faptul ca trebuie adaugata apa calda peste zahar si mixat cu mixerul, este o bunatate si foarte pufos.http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/pandispan_pufos-537/
Am gasit aici ceva: http://www.spania-online.ro/gastronomia-din-spania.html
Ingrediente:
7 oua
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 cana si jumatate faina
1 cana si jumatate zahar
1 praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao
Preparare:
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.
Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta.
Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Multumesc ZAZUtotea pentru reteta delicioasa