Cumperi "E-uri(pliculete, cutii ale diversilor producatori)"din orice supermark. si respecti instructiunile.
Mousee-urile care sunt foarte gustoase si foarte fine, tiramisu, sarlota, diplomat, etc etc
A mai incercat cineva in ultima vreme "spuma de fructe"? E de sezon, se foloseste un albus pentru 3 persoane, se bate tare-tare, se adauga zahar 30-40gr, zeama de lamaie, vanilie si fructe de sezon, cu carne moale, zmeura, capsuni, visine, sau piure-uri de mere de caise, de exemplu... Racit putin, este un preparat placut, racoritor, si.nici nu ingrasa asa de mult, are avantajul de a fi lipsita de grasimi, si aduce ceva proteine ...Conditia esentiala este sa fie din ou proaspat, si spalat bine inainte, sa nu cada mizerii de pe coaja inauntru! Si, mai ales, secretul albusului bine batut, este sa nu contina nici o urma de galbenus! Reteta poate fi adaptata si pentru o "spuma de branza de vaci, sau de urda dulce" aromata cu vanilie, coaja de lamaie, sau, de ce nu, putin rom si cateva stafide!
@Legiuitoarea :
ecler
ecleruri
Deci...cred ca data viitoare cand ajung cu prietena la cofetarie voi comanda doua savarinuri!
O zi placuta!