Mergi şi cumpără de la magazin atunci. Sunt torturile alea pe care le poţi face, nu îţi trebuie decât cremă pentru prăjituri aşa : http://fl1.shopmania.org/......70064.jpg. Se face cu lapte. Bănuiesc că mixerul îl poţi folosi, nu e aşa greu de băgat în priză, crede-mă. Şi poţi cumpăra un blat pentru tort, nu e scump şi găseşti în orice magazin. Faci ceva bun şi uşor. Eventual poţi adăuga fruncte. Baftă!
Pai am o prajitura fara coacere care fac mereu
Ingrediente: 4 plicuri de budinca de la dr. oetker; 1 l lapte; 2 kg biscuiti; 2-3 borcane de gem; frisca; ciocolata rasa; --apa si zahar-- (pentru sirop)
Mod de preparare: pui intr-o tava neunsa un strat de biscuiti trecuti prin sirop (apa+zahar) dar decat putin nu sa-i inmoi de tot apoi pui "chitul" adica gemul apoi mai adaugi inca un strat de biscuiti ca cel de jos inca un strat de gem... apoi pui budinca (pregatita inainte conform instructiunilor de pe pachet.la care bineinteles se adauga si laptele) dar e f important sa fie rece cand o pui sa nu se inmoaie prea tare biscuitii apoi pui frisca si in final ciocolata rasa si o bagi la frigider!
Sper ca ti-a fost de folos. Pofta buna
Pai cuptorul cu microunde doar incalzeste(in generla)si mai ales ca expertii spun sa nu facem mancare la microunde. poti lua niste foi de prajituri(sau blat de tort) care se gaseste la magazine supermarketuri etc iar poti folosii la crema de la doctor oetker (lamaie ciocolata vanilie rom si trufe)pe care pui cu lapte zahar si le amesteci cu mixerul(ma rog gasesti pe spate instructiunile). pui crema pe foaie mai pui o foaie mai pui cerma pana se termina. uite :foaie+crema+foaie+crema... Poti sa pui si frisca daca vrei sau fructe.pa-pa
Am mai dat eu o reteta de bomboane Rafaello:
ingrediente:alune, 1 pachet unt, 200g nuca cocos,, 200g lapte praf, 200g zahar, zeama de la o lamaie (obligat).
Untul cu zaharul se freaca intr-o cratita pe foc (eu zic ca merge si la microunde.Adica pui numai untul sa se topeasca si scoti si pe urma pui zaharul...nu stiu cum reactioneaza zaharul la microunde). Se da la o parte si se pun 150g nuca cocos.Se adauga laptele praf cu zeama de lamaie (asta e ordinea). Dupa racire se fac gogonele, alunele punandu-se in mijloc. Apoi se tavalesc prin nuca de cocos ramasa.
Tort de biscuiti sau cheese cake sau tiramisu, dar iti trebuie aragazul la crema.