Da uite aici: 1.antreu: 1 conserva de ciuperci intregi le tai felii apoi adaugi maioneza si smantana si la urma putin mujdei de usturoi. 2. ciuperci prospete intregi cam 1/2 kg, le tai coditele si cureti palariile, coditele le toci marunt dupa care le pui intr-o tigaie cu 1 lingura unt, apoi adaugi 1 ceapa mica tocata si le lasi sa se patrunda. iei tigaia de pe foc si dupa ce s-a racit compozitia pui 1 ou batut si 1 lingura de pesmet si putina verdeata. Cu aceasta umplutura vei umple palariile ciupercilor si apoi le pui intr-o tava unsa cu ulei, la cuptor. pofta buna!
Tare-i bine, ca-ti plac ciupercile, sunt pline de vitamine! -recunosc, eu nu prea ma dadeam in vant dupa ele-
Iti spun o reteta, pe care o face mama cand nu prea are mult timp la dispozitie, si pe deasupra se face si cu bani putini (ma rog, depinde de pretul ciupercilor ).
Intr-o cratita, pui cipercile tocate marunt, impreuna cu ceapa taiata cubulete. Torni putin ulei, apa si sare. Lasi la calit (in tot timpul acesta mesteci sa nu se prinda pe foc), si dupa ce constati ca ciupercutele sunt calite de-a binele, le tragi dupa foc.
Pofta buna.