Bună!
Ouăle se bat întregi ( FĂRĂ coajă ).
Vezi cum se bat ouăle pentru papară/omletă în video-ul de la linkul : http://www.jamilacuisine.ro/omleta-delicioasa-reteta-video/
Toate cele bune.
Pentru omleta se bate intreg, pentru blat/chec/spuma se bate albusul, pentru maioneza se "bate" galbenusul.
In cazul in care vrei sa faci OMLETA, poti sa-l bati cu totul, cu putina sare si 1-2 linguri lapte.
Pentru pandispan,blat tort,lapte de pasare, se freaca galbenusul cu zahar,iar albusul se bate separat,tare, cu un varf sare.
In alteprajituri(chec, briose, fursecuri, foi placinta)se pun intregi, frecate cu zaharul.
Buna!
Simplu,iei oul sau ouale depinde cate iti trebuie si le bati. 1.http://3.bp.blogspot.com/......G_6825.JPG
2.http://3.bp.blogspot.com/......G_6826.JPG
http://3.bp.blogspot.com/......1600/6.jpg
Cu placere!
Te pup!
Iei un ou, il pui intr-o sacosa, si il lovesti bine in mod repetat cu sucitorul pana nu mai misca
Din cate stiu eu, cand vrei sa faci o ombleta se bate tot oul ! cel putin asa fac eu! Funda?