| Zimm a întrebat:

Stiu ca intrebarea o sa vi se para cam ridicola, dar cum se bate un ou? Adica se bate intreg oul, doar galbenusul, doar albusul? Mersi anticipat!

13 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ouăle se bat întregi ( FĂRĂ coajă ).

Vezi cum se bat ouăle pentru papară/omletă în video-ul de la linkul : http://www.jamilacuisine.ro/omleta-delicioasa-reteta-video/


Toate cele bune.

| Mădă0611 a răspuns:

Pentru omleta se bate intreg, pentru blat/chec/spuma se bate albusul, pentru maioneza se "bate" galbenusul.

| zurick a răspuns:

Intregul ou

| pietrean a răspuns:

In cazul in care vrei sa faci OMLETA, poti sa-l bati cu totul, cu putina sare si 1-2 linguri lapte.
Pentru pandispan,blat tort,lapte de pasare, se freaca galbenusul cu zahar,iar albusul se bate separat,tare, cu un varf sare.
In alteprajituri(chec, briose, fursecuri, foi placinta)se pun intregi, frecate cu zaharul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Simplu,iei oul sau ouale depinde cate iti trebuie si le bati. 1.http://3.bp.blogspot.com/......G_6825.JPG
2.http://3.bp.blogspot.com/......G_6826.JPG
http://3.bp.blogspot.com/......1600/6.jpg
Cu placere!
Te pup!

| Bogatasul a răspuns:

...

| Roman_Florinel_1956 a răspuns:

Depinde la ce vrei sa il pui

| meravilla a răspuns:

Iei un ou, il pui intr-o sacosa, si il lovesti bine in mod repetat cu sucitorul pana nu mai miscalaughing

| meravilla a răspuns:

Depinte pentru ce-ti trebuie;

| meravilla a răspuns:

La maioneza de exemplu, folosesti doar galbenusul.

| meravilla a răspuns:

Daca vrei maioneza crocanta poti adauga si coaja happy

| Gabriella13Raluka a răspuns:

Intreg oul fara coaja. laughing

| invictusop a răspuns:

Din cate stiu eu, cand vrei sa faci o ombleta se bate tot oul big grin! cel putin asa fac eu! Funda?