Un unchi al meu s-a insurat cind eram mic la gradinita. Atunci mi-a oferit un paharel de ceva care putzea naspa (mai tirziu am aflat, era tzuica) , mi-a spus "uite, gusta si tu putin... hai ca-i bun". La citeva secunde dupa ce a plecat el, apare fra-su si ma-ntreaba "ce bei tu aici?" ia paharu', miroase si cica "cine ti-a dat? asta-i prost?" si-mi da un pahar de suc. A fost primul pahar, pe care insa l-am ratat. Firete, am avut grija urmatoarele sa nu le mai ratez
Prima oara am baut la 13 ani, dupa ce am terminat sticla si am dat putin la rate am zis "m-am mai invinorat putin". Si acum se mai foloseste replica asta la mine in familie
La 15 ani cand au fost zilele orasului meu , si am facut numai prostii, cand ma gandesc acum imi vine sa rad, eram la un prieten si i-am cam calcat straturile cu flori cum mergeam in zig zag . Si era muzica si inventam niste versuri cam ciudate si na , dar a trecut .
La 7 ani eram deja cu halba de un litru in mana dar foarte rar beam (anturajul era de vina). Dupa acea am trecut la Next level halba bauta pe terasa la varsta de 12 ani si pana in zilele noastre de fiecare data cand am ocazia beau cate o bericica.
P. S Nu am fumat niciodata si nici nu o sa ma apuc vreodata
Eu la 5 ani, la tara, m-au imbatat niste fete- mi-au dat sa beau lichior, la inceput mi s-a parut bun... apoi nu mi-am mai amintit nimic. Mi-a povestit bunica tot
Era de revelion si aveam vreo 4-5 ani, nu era lumea atenta si eu ma mai ducem mancam niste visine din visinata, ma intorceam la ei, pe urma iar la visinata si tot asa pana m-am dus si m-am culcat si cand au intrat ai mei in camera cautau un betiv (mirosea in toata camera) dar m-au gasit pe mine
In rest nu m-am imbatat niciodata, nu imi place ce face bautura din om, cum il schimba si plus de asta nu vad rostul...de ce sa mi se faca rau dupa?
La 18 ani m-am imbatat pentru prima si ultima oara in viata mea, acum am 28 si nu beau, nu fumez si nu ma droghez. Se traieste bine asa, nu cred ca pierd nimic daca nu am vicii. Un pahar de bere la gratar nu zic ca face rau dar abuzurile aduc nenorociri.
Beam bere cu tata cand aveam vreo 14 ani ( eram pustoaica... ) Niciodata nu am baut cu adevarat, adica mai multa vreme, sau multe tipuri de bauturi. Am amestecat vreo 3 vinuri de casa la un moment dat seara, la foc de tabara la munte, si am vomat, de atunci, TOT ce contine alcool, cu masura! Tutun ZERO barat, nu stiu cum e aia sa tragi in piept, am pufait 2 tigari pe la 15 si 18 ani!
Vampir007 întreabă: