| Ionică a întrebat:

Sunt bune sau nu sunt bune chimicale in gastronomie?

6 răspunsuri:
| mirella_4348 a răspuns:

Total contra chimicalelor

| mirella_4348 a răspuns:

Da, pentru că te gâdili la burdihanul

| Sოﺁℓε a răspuns:

Mirella hotareste-te, nu nu sunt bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate TOTUL este pe baza de chimicale. Chiar daca prepari ceva din produse proaspete, tot au chimicale din tratamentele facute plantelor iar daca sint import sint si iradiate( sterilizate cu radiatii ionizante)...

| anonimathebest a răspuns:

Daca vrei sa gatesti sanatos, iti recomand mancarea coreeana. Uite un link cu retete.www.koreafilm.ro-blog-gastronomie.

| virshabhasthira a răspuns:

Au si efecte pozitive dar si efecte negative.Bine inteles ca cele negative sunt numeroase, dar cum stii si tu in ziua de azi chimicalele le intalnesti peste tot.Sunt un rau necesar.hee hee

Întrebări similare