| BeInnocent a întrebat:

Sunt la dieta. Piureul gol,la pranz, ingrasa?happy

12 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Nu. poti sa mananci si cu piept de pui la gratar. acesta am citit pe net ca este meniul Antoniei smug

| Sara2 a răspuns:

Si eu sunt la dieta, dar este de preferat sa evitam cartofii gatiti in orice fel, stiu ca este greu si mie imi e, mai ales ca sunt o pofticioasa inraita

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, mâncărurile pe bază de cartofi ( fasole boabe uscată/verde, paste făinoase, etc. ) îngraşă.

Totuşi, dacă mănânci RAR, atunci NU are nici un efect în cazul curei tale.

Dar, e mai recomandat să mănânci o garnitură simplă din diferite legume, sau o salată...

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ingrasa. Ca sa nu ingrase trebuie sa mananci putin. Daca mananci putin nu tine de foame. Ma bine mananci nuste cartofi fierti (fara lapte sau unt ca la piure)cu niste legume crude, fierte sau pe gratar. Sau niste carne cu legume.

| Ramona000 a răspuns:

Nu ingrasa daca nu pui ulei si daca mananci piureul normal adica fara paine simplu un castron doua nu are nimic

| Alexandru98 a răspuns:

într-o cantitate foarte multă

| paul55 a răspuns:

Buna pai daca esti la dieta piure de cartofi poti manca (dar nu in exces adica nu foarte mult ) si poti anca cam jumatate de castron normal de piure o data a 2 zile si ar trebuie si o bucatica de carne ca putina nu ingrasa si o salata cu detoae. Dar sa nu mananci deloc paine! Deoarece painea ingrasa, Si sper ca te-am ajutat si sper sa slabesti.

| kingD0G a răspuns:

Nu te lua dupa nici unul, piureul nu igraja deoarece nu e gatit in ulei mult.
Poti sa ananci dar nu exagerat.

Succes!

| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Nu ingrasa....doar sa il mananci gol, da? Fara paine...etc! happy

| frank2002 a răspuns:

Nu in cantitati mari.:d

| YnGeRaShMyCuTz a răspuns:

Da ingrasa chiar daca nu il mananci cu paine pentru ca, cartofi ingrasa
mult noroc la dieta!

| MαℛყshKα a răspuns:

DE obicei se spune ca cartofi ingrasa dar daca ii folosesti fierti, coptii atunci nu ingrasa.Ingrasa mult daca ii mincam des si daca ii prajim...Succes la slabit.