Buna...si sora mea de 20 de ani este nascuta in aceeasi zi si luna nu inseamna nimic rau nu iti fa griji desi in Romania nu exista haloweenul nu se tine cum se tine in america deci nu iti mai fa griji ca nu patesti nimic
Nu inseamna nimic anume, parerea mea e ca este doar o coincidenta. Sunt persoane nascute pe 31 decebrie/1 ianuarie chiar la granita dintre ani
sau nascute chiar in ziua cand se serbeaza nasterea domnului(de craciun)
deci nu cred ca e ceva anume.
bafta
Extraordinar, esti nascut pe 31 octombrie. Care ar fi fost diferenta daca ai fi fost nascut pe 17 aprilie sau pe 2 august (in afara faptului ca ai fi fost cu cateva luni mai mare)?
Ca taicatu a vrut sa o sperie pe maicata de haloween si s-a speriat si tea dat afara alta idee n-am
Buna :] ♥
Nu inseamna nimic. Era o superstitie cum ca cine e nascut de Halloween poate comunica cu spiritele. :/ Dar NU te speria, e doar o superstitie
Sper ca nu te-am speriat, lol. Succes :}
Cred ca te-ai uitat la filmul acela cu vrajitoarele care erau nascute de Haloween. MDa, si eu l-am vazut. Dar am o intrebare: daca americanii nu inventau Hallowen-ul mai puneai aceasta intrebare acum? Gandeste-te bine, si nu este nevoie sa-mi raspunzi. E doar o sarbatoare, ca sa zicem asa creata pentru distractie. Ca este despre aceste personaje "de groaza" e partea a 2-a, dar nu inseamna nimic, decat o idee. Deci don't worry!
O zi buna!
Geniuleoctombrie. Si daca ai fii nascut pe 30 octombrie,,, nu inseamna nimic. nu are legatura cu nimic. e o traditie...ca si mos nicolae sau...pastele la noi. doar ca halloween-ul nu e ceva religios. deci sa stii ca e pe 30 nu pe 31. funda?
Dupa parerea mea cred ca esti o persoana speciala:)
http://www.toane.ro/2010/10/31/m-am-nascut-de-halloween/ s-au mai nascut oameni de halloween si uite ce cred ei. Succes :*
Ca esti viu, sanatos - sper, nascut in luna octombrie care este o luna minunata dupa parerea mea, esti scorpion daca te intereseaza zodiile - pe mine personal nu ma intereseaza. Daca esti spuerstitios te sfatuiesc sa te nu iei in serios nebuniile pe care ti le-au spus altii despre aceasta zi. E o zi ca oricare alta din an, dar este speciala pentru tine pentru ca e ziua ta de nastere.
Daca atunci te-ai gandit si tu sa iesi afara, cu ce e de vina saraca maica-ta?
Inseamna ca esti scorpion.(ca si mine).e bine calmeaza-te.am o prietena nascuta pe 31 oct si e foarte ok :d
Happyjump întreabă: