| Jardelin a întrebat:

Sunt restaurante care oferă salata de varza, intr-un mod tăiată foarte fin. Varza (cruda) este tăiată foarte subțire iar firele sunt lungi.

Știți cumva cum este tăiată acea varza? Nu este tăiată la mâna, asta e clar, probabil ce folosește o răzătoare sau un dispozitiv de tăiat ceva, care taie foarte fin. Știți cu ce se taie varza asa de subțire si sa iasă si cu fire lungi?

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Sunt taiate cu cutitul, am lucrat cu ani in urma ca ajutor de bucatar si cu asta faceau salata sa arate foarte fin taiat. Trebuie doar sa fi priceput si sa stii cum sa o faci.

| Pavel1978 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Isi pierd timpul in restaurante taind varza manual?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Pavel1978):

Daca ar avea masini destepte, nu ar mai avea nevoie de oameni de lucru. Acesta nu este o pierdere de timp sa tai manual o varza sau alte legume. In bucatarie, fiecare este axat pe fiecare atributie a lui: unul face salate, altul se ocupa de prepararea mancarurilor, altul cu spalatul vaselor etc. Nu prea se folosesc aparatele electrocasnice in bucatariile de la taverne ori restaurante, doar cei care lucreaza la bar in prepararea bauturilor. La cate restaurante am lucrat numai cutitul am manuit.

| mdany a răspuns:

Poate fi ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=3C8KKqM2i-M sau sunt acele razuitoare manuale de foarte buna calitate.

| 1DeadMemories a răspuns:

Incearca un feliator de mezeluri electric, taie bine multe alimente.Se regleaza dimensiunea /distanta de feliere.Eu am taiat la el paine si a mers.Varza fiind dura cred ca o taie foarte bine.