Sunt taiate cu cutitul, am lucrat cu ani in urma ca ajutor de bucatar si cu asta faceau salata sa arate foarte fin taiat. Trebuie doar sa fi priceput si sa stii cum sa o faci.
Isi pierd timpul in restaurante taind varza manual?
Daca ar avea masini destepte, nu ar mai avea nevoie de oameni de lucru. Acesta nu este o pierdere de timp sa tai manual o varza sau alte legume. In bucatarie, fiecare este axat pe fiecare atributie a lui: unul face salate, altul se ocupa de prepararea mancarurilor, altul cu spalatul vaselor etc. Nu prea se folosesc aparatele electrocasnice in bucatariile de la taverne ori restaurante, doar cei care lucreaza la bar in prepararea bauturilor. La cate restaurante am lucrat numai cutitul am manuit.
Poate fi ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=3C8KKqM2i-M sau sunt acele razuitoare manuale de foarte buna calitate.
Incearca un feliator de mezeluri electric, taie bine multe alimente.Se regleaza dimensiunea /distanta de feliere.Eu am taiat la el paine si a mers.Varza fiind dura cred ca o taie foarte bine.