| UntDeArahide a întrebat:

Sunteti pro sau contra copiilor care sunt vegetarieni? De ce? happy

10 răspunsuri:
| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Cum vrea fiecare.el decide de viata lui deci, ambele rolling on the floor

| Pisiquee a răspuns:

Contra.Ai spus "copii" deci e un organism in crestere.Acel organism are nevoie de multe vitamine. Ceea ce se gaseste si in carne.Mai ales potasiu.Pentru un corp in crestere e bine sa mananci sănătos.
Cand un corp e gata dezvoltat +20 ani cred eu, poti incepe sa mananci vegetarian pentru a te mentine usor, in forma si a-ti mentine silueta.
Asta poti afla si de la recomandarea medicului.Ce am scris mai sus e doar parerea mea. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro happy acesti copii vor fi mult mai sanatoshi, si mai facem si noi scadere la consumul de carne laughing. Ca, zau, cred ca nu vrem sa ajungem de 200 de kg la 15 ani laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neutru. Fiecare e liber sa aleaga pentru copilul sau regimul alimentar pe care il crede sanatos.

| YumiSukinanda a răspuns:

Pro! acei copii daca nu le place sau nu vor sa manance carne nau decat e mai sanatos, dar si carnea contine vitamine!

Răspuns utilizator avertizat
| theBella a răspuns:

Sunt contra! toti oamenii mai ales copiii pentru ca sunt in crestere au nevoie de toate mancarurile inclusiv dulciurile! da e adevarat! acru, dulce, sarat.nu conteaza.fiecare mancare are vitaminele si proteinele sale.parerea mea!big grin

| JJRosa a răspuns:

Nu m-as face niciodata vegetariana,cred ca as lesina fara sa mananc macar putina carne. Mai ales ca vegetarian nu poti sa mananci multe lucruri oua, lapte, branza, peste si orice altceva ce are provenienta animala. Daca este preparata cum trebuie si nu este mancata in exces este foarte sanatoasa.Mai ales pestele care iti ofera multi nutrienti care nu prea se gasesc in alte produse. Am si eu cateva prietene care au incercat sa fie vegetariene si au renuntat dupa o saptamana. Insa nu sunt contra fiecare face ce vrea cu propriul corphappy

| Motzuletzz a răspuns:

Pro! Oricine are dreptul la ce vrea sa manance.

| IF94TK a răspuns:

Neutru,DAR lipsa carnii poate lasa anumite carente.Grasimile si proteina de origine animala sunt foarte importanta in dieta fiecarui om.

Întrebări similare